Roosje heeft een huisje gevonden!

02 maart 2022 08:09

Rara wie er een nieuw baasje heeft gevonden? Het is Roosje! Deze geweldige rosé kaketoe gaat tegenwoordig als Scooby door het leven, want iemand had zich vergist in de sekse.

Zijn nieuwe eigenaar is Demi van Dierenambulance Zuid-Holland Zuid, die hem de afgelopen weken heeft verzorgd en het niet over haar hart kon verkrijgen om hem te laten gaan. En dat terwijl Scooby haar eerst flink het leven zuur heeft gemaakt door haar herhaaldelijk kéihard te bijten, omdat meneer gewend was aan een mannelijke huisgenoot. Inmiddels zijn Demi, haar vriend, Scooby, haar 2 rozeborstbaardparkieten en 3 katten onafscheidelijk.

Scooby is gek op douchen (hij heeft een stang in de douchekabine waar hij de spetters opvangt) zonnebloempitjes en achter de katten aan waggelen. Ook is hij een enorme kletser, vliegt hij kleine stukjes en steekt zijn poot uit om te laten merken dat hij uit zijn kooi getild wil worden. Medisch en mentaal is hij met sprongen vooruit gegaan. We verwachten dat het met alle liefde en aandacht die hij ontvangt alleen maar beter wordt. Veel geluk Scooby & Demi! 

Donateurs, bedankt voor jullie steun!