Heel erg bedankt!

27 augustus 2024 15:45

Wow! Dankzij jullie hulp is er echt een geweldig bedrag opgehaald! Hartstikke bedankt lieve donateurs. En ook bedankt voor alle lieve berichten die jullie stuurden bij de donaties. We zijn helemaal overweldigd en voelen ons enorm gesteund door jullie.

Inmiddels hebben we al een aantal gestolen en beschadigde spullen vervangen.

De schades in het pand waren niet alleen onhandig, maar was ook een constante reminder aan de inbraak. Wat emotionele belastend was... Deze zijn gelukkig snel gerepareerd dankzij gebundelde krachten.

De tv was van de muur getrokken en lag voor de deur op de grond. Deze tv hadden wij nog niet heel lang, maar we waren er erg blij mee omdat we dit gebruikten voor cursussen en presentaties voor onze medewerkers en vrijwilligers. Deze hadden wij al snel aangeschaft van het donatiegeld omdat er een presentatie op de planning stond.

Kasten met sloten waren kapot gemaakt, deze zijn vervangen. Alle gestolen kluizen zijn ook direct vervangen door nog stevigere kluizen. Mobiele telefoons en navigatiesystemen die waren gestolen zijn ook vervangen en zijn weer geschakeld met onze dierenambulances.

Verder zijn we nog bezig met het aanschaffen van spullen waarmee we nog veiliger kunnen werken. Denk bijvoorbeeld aan camerasystemen in en rond de dierenambulances.

Zonder jullie hulp hadden we niet alles weer zo snel op de rit kunnen krijgen. Nogmaals onwijs bedankt voor jullie fantastische steun!